650 тис. грн на інновації: навчальні заклади Вінниччини змагаються за гранти

Відповідно до рішення обласної Ради «Про обласну  Програму розвитку інформаційних та інноваційних технологій в закладах освіти області на 2016 - 2020 роки» в області проводиться робота по впровадженню та фінансовому стимулюванню інноваційних технологій у роботі навчальних закладів.

Виділені кошти на загальну суму 650 тис. грн експертна рада розподілить за чотирма номінаціями., а саме:

вищі навчальні заклади ІІІ-ІV р.а. – 200 тис. грн. вищі навчальні заклади І-ІІ р.а.: (заклади вищої передфахової освіти) - 100 тис. грн. професійно-технічні навчальні заклади (заклади професійної (професійно-технічної) освіти) -150 тис. грн. дошкільні, позашкільні, сільські та міські заклади загальної середньої освіти – 200 тис. грн.

Експертна рада працює з 2 по 4 червня на базі ДПТНЗ Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища на громадських засадах. До її складу увійшли представники закладів освіти, органів управління освітою РДА, міських рад, ОТГ, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та депутатського корпусу обласної Ради. Організаційне забезпечення діяльності даної ради покладено на Департамент освіти  і науки обласної державної адміністрації.

На розгляд експертної ради заклади подали 45 проєктів. З них від вишів – 6, коледжів - 9, професійно-технічних училищ - 8, шкіл - 22. У результаті конкурсного відбору оберуть найкращі проєкти, які відповідно посядуть 1, 2, 3 місце.



Переглядів: 2461
Поширень: 0

Останні новини