Понад 17 000 домогосподарств отримуватимуть субсидію у неопалювальний сезон

В травні департамент соціальної політики Вінницької міської ради здійснив автоматичний перерахунок субсидій на неопалювальний сезон. Понад 17 тисячам домогосподарств призначено житлову субсидію.

Перерахунок здійснили тим, хто отримував житлову субсидію в опалювальному періоді 2019-2020рр. У зв’язку із карантинними заходами вінничанам допомогу призначили на наступний період автоматично.

«На період карантину розрахунок житлової субсидії проводитиметься з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів, в межах яких надається субсидія на оплату житлово-комунальних послуг. Мова йде про гаряче і холодне водопостачання, водовідведення, газопостачання на приготування їжі і підігрів води, електропостачання, незалежно від кількості днів карантину на місяць. Ті, хто не мають права на отримання житлової субсидії або звертаються вперше, мають заповнити відповідну декларацію та написати заяву. Усі ці документи потрібно принести до Прозорого офісу або ж оформити їх онлайн на сайті Міністерства соціальної політики України», - розповіла директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова


Теги: субсидії


Переглядів: 2017
Поширень: 0

Останні новини