У Вінниці продовжують оновлювати контейнерні майданчики

Днями завершили капітальний ремонт контейнерного майданчика за адресою  просп. Космонавтів, 23. Тут встановили сучасний закритий контейнейнерний майданчик. Ще на двох об’єктах роботи тривають: по вул. Стрілецькій, 31; вул. Келецькій, 114.

Щороку департамент житлового господарства у Вінниці здійснює капітальний ремонт контейнерних майданчиків для збору відходів та встановлює нові конструкції, які передбачають роздільний збір відходів. Поступово вони з’являться по всій території міста. 

Минулого року у місті встановили перший майданчик закритого типу.  Його протестували, подивилися, чи буде він зручний мешканцям і підприємству, яке вивозить сміття. Формат виявився вдалий, тому з цього року по місту почали облаштовувати саме такі конструкції. 

«Обладнавши ці майданчики, ми побачили ряд переваг від тих, які ми робили раніше. Під час капітального ремонту ми встановлюємо більше баків, ніж було раніше. В разі пошкодження легко зможемо замінити той чи інший елемент конструкції, адже вони зроблені з металу. Поетапно ми облаштуємо такі контейнерні майданчики по всьому місту», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман


Теги: сміття


Переглядів: 2825
Поширень: 0

Останні новини