Дітей та підлітків Вінничини запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі анімаційних робіт

Темою конкурсу стали карантин та ізоляція. Це відображено в назві конкурсу «Анімація проти пандемії». А також в тематиці робіт, які приймаються на конкурс. Так, учасникам пропонують тему «Розповідаємо дорослим, чому не варто панікувати». Можна поділитись власним досвідом «Чим зайнятись на карантині». Розповісти в формі анімації «Ізоляція для мене це - …». Або підняти настрій собі та глядачам через тему «На карантині – на позитиві». Для тих, кому ці теми будуть затісні, є тема «Я так бачу».

Головна умова – розкрити загальну тему конкурсу.

ЯК ПОДАТИ РОБОТУ?

    Майте вік 5-16 років. Створіть анімацію на одну з тем. Будь-яка техніка, матеріали та тривалість. Головне розкрити тему. Розмістіть мультфільм у соцмережах на ваш вибір (Instagram, Facebook, Youtube, TikTok, Vimeo, Coub, Тощо), якщо немає власних соц.мереж, зверніться до батьків, додайте хештег #равликфест2020 Заповніть анкету з посиланням на ваше відео  Не панікуйте!

ПРИЙМАТИМУТЬ РОБОТИ НА ТАКІ ТЕМИ:

«Розповідаємо дорослим, чому не варто панікувати» «Чим зайнятись на карантині» «Ізоляція для мене це - …» «На карантині – на позитиві» «Я так бачу» (якщо теми для вас затісні)

Кінцевий термін подачі робіт 1 липня 2020.

До журі увійшли аніматори, митці та активісти України.

Тож надсилайте мультфільми, перемагайте та отримуйте подарунки за кращі роботи.

Організатор конкурсу Фестиваль анімації РавликФест



Переглядів: 2394
Поширень: 0

Останні новини