Мінітрактори компанії DW - це гарна якість за доступною ціною

Компанія DW протягом багатьох років займається виробництвом техніки і набула популярності у всьому світі. Продукція виробника виготовляється з дотриманням усіх стандартів якості і при цьому відрізняється демократичною ціною. Прекрасним доказом є трактор DW 244 ATM, який добре зарекомендував себе в сільськогосподарської промисловості.

Такий агрегат допоможе впоратися з посадкою і збиранням врожаю, обробітком ґрунту, прибиранням снігу та іншими завданнями. Пропонуємо провести огляд мінітрактора DW 244 ATM і вивчити його характеристики більш детально.

Технічні особливості та характеристики DW 244 ATM

Виробник добре попрацював над моделлю і зміг домогтися ідеального співвідношення ціни і якості. Очевидно, що на чомусь довелося економити і в даній моделі виробник пішов на мінімальні жертви, позбавивши мінітрактор закритої кабіни. Але на цей недолік можна закрити очі, адже моделі із закритою кабіною представлені вже в іншому ціновому сегменті. Краще розглянути переваги DW 244 ATM, яких в цій моделі досить багато:

    У DW 244 ATM встановлений покращений 24 сильний дизельний двигун, який відрізняється потужність і збільшеним моторесурсом. Двошвидкісний вал відбору потужності, який дозволяє підібрати оптимальний режим роботи для навісного обладнання. Наявність передніх і задніх колісних противаг. Відсутність перегріву мотора завдяки продуманій водяній системі охолодження. Відсутність пробуксовки коліс і плавність ходу.

Варто приділити особливу увагу навісному устаткуванню, адже саме від нього залежить функціональність машини. У цьому плані у трактора DW 244 ATM все відмінно. Модель обладнали триточновим  навішуванням, яка взаємодіє з навісним обладнанням зі стандартною системою навішування будь-якого виробника. Відповідне навісне обладнання вітчизняного або зарубіжного виробництва в великому асортименті і за прийнятною ціною можна знайти в магазині Moto Store.

Доцільність покупки мінітрактора DW 244 ATM

Однозначно можна сказати, що дана модель є гарним вибором для покупки. Трактор має ряд переваг і практично позбавлений недоліків. А замовити DW 244 ATM з офіційною гарантією та доставкою додому можна в інтернет-магазині Мото Стор.


Переглядів: 4910
Поширень: 0

Останні новини