Серед працівників вінницького РАЦСу виявили коронавірус. Прийом громадян призупинено

Крім того, захворіли семеро працівників комунального підприємства "Міськсвітло". Також наприкінці травня коронавірус виявлено у однієї з пацієнток пологового будинку №2 та медсестри. Про це під час брифінгу 5 червня зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

На минулих вихідних коронавірус було виявлено у працівників вінницького РАЦСу. Там фактично одночасно захворіли два працівники. Вони пішли на лікарняний, їхні сімейні лікарі взяли аналізи для досліджень на COVID-19, які показали позитивний результат. Після чого ПЛР-дослідження провели всьому колективу. Підтверджено коронавірус ще в одного працівника. Очікуються результати по інших. Тому міський РАЦС зараз припинив прийом громадян. Працюють лише з попередньо поданими заявами на реєстрацію шлюбу без проведення урочистостей.

Нові заяви на реєстрацію шлюбу приймаються у відділі реєстрації актів цивільного стану Вінницького району – в приміщенні Прозорого офісу на Замості. Заяви на реєстрацію смерті, народження, в т. ч. послуги «Є-Малятко» можна подати в будь-якому Прозорому офісі за місцем проживання.

Є захворілі в комунальному підприємстві «Міськсвітло» – 7 чоловік. Вони знаходяться на самоізоляції під спостереженням сімейних лікарів. Підприємство працює. Також COVID-19 виявлено в працівника одного з департаментів міської ради. У нього була легка безсимптомна форма. Він вже одужав – це підтвердили негативні результати ПЛР та ІФА-тестів. 

26 травня було виявлено коронавірус в однієї пацієнтки пологового будинку №2 та однієї медсестри. Після чого було проведено тестування всіх пацієнток та персоналу закладу – результати досліджень показали у всіх негативний результат. Тому після остаточної дезінфекції заклад із третього червня відновив роботу.



Переглядів: 2800
Поширень: 2

Останні новини