Про випадки просідання асфальту вінничан просять повідомляти до Цілодобової варти або міському голові на Фейсбук

Сьогодні, 12 червня, під час онлайн-брифінгу міського голови Сергія Моргунова, журналісти цікавилися контролем якості дорожніх ремонтів на вулицях Вінниці та ситуацією з люками. Міський голова зазначив, що якщо будуть траплятись випадки просідання асфальту, відповідні департаменти працюватимуть з підрядниками, щоб вони по гарантійних зобов’язаннях виправляли недоліки.

«Просадка можлива, як правило, після асфальтування розкопок, що здійснюються для заміни мереж водоканалом та іншими підприємствами житлово-комунальної сфери. Тут важливо, щоб саме підрядні організації належним чином виконували свою роботу, і ліквідовували просідання згідно з гарантійними зобов’язаннями», – каже Сергій Моргунов.

Також міський голова повідомив, куди вінничани можуть надсилати інформацію про випадки просідання асфальту. «Якщо хтось бачить, що десь підрядні організації неякісно виконують свою роботу, прошу повідомляти до відділу «Цілодобова варта» за номером 15-60. Також можна фотографувати відповідні об’єкти з конкретною прив’язкою до адреси чи місцевості і направляти в тому числі мені у фейсбук. Відповідно, департамент благоустрою буде контролювати по кожному випадку належне виконання робіт», – наголосив Сергій Моргунов.

Також міський голова відповів на запитання щодо люків. «Ситуація з люками на сьогоднішній день є досить напруженою. В основному вони належать КП «Вінницяоблводоканал» або ПАТ «Укртелеком». Якщо з Укртелекомом ми знаходимо спільну мову і вони поступово виправляють ситуацію по своїх люках, то з водоканалом інакше. Наголошую на тому, що поки облводоканал не буде переданий у власність територіальної громади міста, ми не зможемо ефективно впливати і контролювати його роботу», – сказав Сергій Моргунов.




Переглядів: 2619
Поширень: 0

Останні новини