Як можна отримати кредит онлайн на карту з поганою кредитною історією?

Отримання нового кредиту при наявності поганою кредитною історії - завдання не з легких. Якщо позичальник має невиправдані прострочення по позиці - це прямий аргумент фінансової компанії для відмови у видачі нової позики.

Онлайн кредити - можливість поліпшення рейтингу кредитної історії

Сьогодні мікрофінансові компанії широко поширені по всьому світу. Дані сервіси допомагають швидко поправити добробут позичальників і вирішити найрізноманітніші поточні фінансові проблеми. Якщо ваша кредитна історія не найчистіша - онлайн кредити стануть єдиним виходом з ситуації, що склалася.

Кредит онлайн на карту з поганою кредитною історією можна отримати в віддаленому режимі. Для цього необхідно зробити кілька нескладних кроків:

На сайті заповніть анкету та надішліть її на розгляд. Що стосується даних, тут необхідно вказати персональні дані позичальника, номер банківської карти, адресу електронної пошти і номер мобільного телефону. За допомогою кредитного калькулятора виберіть суму кредиту і термін видачі позики. Система автоматично зробить розрахунок відсотків. Як наслідок, до підписання Договору ви будете знати, яку суму доведеться переплатити і до якого числа потрібно зробити повну виплату по кредиту. При наданні позитивної відповіді, сервіс запропонує підписати кредитний договір. Щоб не виникло неоднозначних ситуації при поверненні позики з поганою кредитною історією, варто до підписання угоди ознайомитися з кожним його пунктом. Переказ грошей на карту.

Як правило, видача кредитних коштів позичальникам з поганою кредитною історією займає не більше 10-15 хвилин. Що стосується подальших звернень, тут час очікування значно скорочується, так як клієнтові сервісу немає необхідності повторно проходити процес реєстрації на сайті.

Вимоги до позичальників з поганою кредитною історією

Щоб стати клієнтом онлайн сервісу і отримати кредит, потенційні позичальники з поганою кредитною історією повинні відповідати наступним вимогам МФО:

Українське громадянство. Крім паспорта з пропискою на сайт МФО потрібно завантажити відскановану копію ідентифікаційного номера платника податків. Вік 18-65 років. Наявність активної карти будь-якого банку України. Важливо звернути увагу на термін дії пластика. Якщо карта прострочена або належить не позичальнику, у видачі позики буде відмовлено.

Взяти кредит з поганою кредитною історією можуть пенсіонери, студенти, безробітні, мами в декреті, люди з неофіційним працевлаштуванням та інші верстви населення. Тут не висуваються до клієнтів непосильні вимоги, а також немає необхідності надавати довідки про доходи або заставне майно.

Переваги онлайн кредитування

Терміновий кредит з поганою Кі в МФО видаються всім без винятку. З отриманням грошових коштів не виникне ніяких проблем, навіть якщо ви не маєте офіційного джерела доходів. Тут повністю виключені виснажливі перевірки позичальників, які включають в себе надання численних довідок, підтвердження чистоти кредитної історії або пошук поручителів. Що стосується інших переваг швидкого кредитування, це:

Оперативна видача необхідної суми грошей. Безпека на кожному етапі співпраці. Мінімальний пакет документів. Цілодобове інформаційна підтримка клієнтів сервісу.

Звернувшись в МФО, ви зможете отримати необхідні кошти всього за 10-15 хвилин.


Переглядів: 5325
Поширень: 0

Останні новини