Вінничани можуть допомогти врятувати життя молодого батька В’ячеслава Костіна

Молодому батьку терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. Вінничанин має всі шанси побороти хворобу, проте без фінансової допомоги йому не врятувати життя.

Вінничанка Олена Костіна просить всіх небайдужих вінничан допомогти її родині. Цього року в лютому її сину  В’ячеславу поставили страшний діагноз - гострий недиференційований лейкоз. Хлопець вже пройшов хіміотерапію,  тепер йому потрібна терміново трансплантація кісткового мозку. Провести діагностування та пошук донорів погодилися в Туреччині.

За для порятунку В’ячеслава родина вже продала будинок. Однак, коштів все одно не вистачає. Саме тому батьки та друзі хлопця звертаються по фінансову допомогу до вінничан.

В’ячеслав бореться за своє життя і має всі шанси перемогти хворобу. Його головним стимулом до боротьби є народження сина. В травні В’ячеслав став батьком, його найбільшою мрією є побачити, як його син виросте і стане на ноги. Родині дуже важко, вони вже продали все що мають, тому й звертаються до людей по допомогу” - розповідає подруга родини Анастасія.

Перерахувати кошти можна на картку ПриватБанку

5168 7554 3805 1852 Костіна О.В

Карта Укрсіббанк

5169 3075 1005 1787 Конюшко А.Є



Переглядів: 5160
Поширень: 1

Останні новини