"Врятуйте тата!": родина вінничанина Сергія Віняра просить про допомогу

Страшною звісткою сповістили лікарі сім’ю  Сергія Віняра. У люблячого татуся 14-річної доньки -  рак крові.

Наразі чоловіка врятує лише трансплантація кісткового мозку. Таку операцію роблять за кордоном.

До небайдужих земляків звертається дружина Сергія Вікторія з проханням про допомогу у зборі грошей на пересадку.

«Про цей страшний діагноз ми дізнались на Благовіщення. До останнього не вірили, що така біда дісталась нашої родини. Адже рік тому від раку померла сестра чоловіка. З того часу Сергій перебуває на стаціонарному лікуванні у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім.М.І.Пирогова в гематологічному відділенн з діагнозом «гострий мієломонобластний лейкоз». Пройшов два курси хіміотерапії. Але нам сповістили, що потрібна пересадка кісткового мозку, що проводиться за кордоном і потребує великої суми коштів, яка для нашої сім'ї є непід’ємною», - розповідає Вікторія Пантелейчук.

Допомогти у боротьбі за життя люблячому чоловіку і татусеві може кожен, хто долучиться гривнею.

Номер картки Приват банк:

4149 4991 3301 8273 гривня, дружина Віняр Вікторія Юріївна 4149 4991 4243 3083 долар, Віняр Вікторія Юріївна 4149 4991 4244 8073 рубель російський, Віняр Вікторія Юріївна

Дружина Сергія також просить благодійників бути уважними під час перерахунку коштів, щоб не потрапити на гачок до аферистів. Адже в мережі з’явились охочі нажитись на чужому горі: створюють фейкові сторінки з підробленими номерами карток на ім’я її чоловіка.



Переглядів: 5683
Поширень: 5

Останні новини