Двох вінничан відзначили за допомогу у розшуку дитини

Керівник поліції Іван Іщенко подякував Ярославу Пашкевичу та Олександру Нагорному за небайдужість і безкорисну допомогу поліції та вручив подяки.

Координатор ГО Всеукраїнської співдружності «Пошук зниклих дітей» Ярослав Пашкевич та активіст спільноти «Велодопомога м. Вінниці Олександр Нагорний 23 червня в черговий раз відгукнулись на повідомлення поліції у соцмережах про розшук дитини. Цього разу шукали 10-річного Сергія з Вінниці. До поліції близько восьмої години вечора звернулись за допомогою рідні хлопчика. Вони повідомили, що ще в обідню пору він поїхав кататися на велосипеді і зник. На пошуки дитини підняли по тривозі особовий склад вінницької поліції, орієнтування з прикметами хлопчика розіслали усім підрозділам поліції, інформували про зниклу дитину через ЗМІ та соцмережі.

Активісти зібрали ще 15 людей і поїхали шукати разом з поліцейськими. В районі, де пропав хлопчик поруч ліс та озеро. Після години пошуків волонтери знайшли хлопчика на вулиці поблизу місця його колишнього проживання.

Керівник поліції Іван Іщенко зазначив, що важко переоцінити допомогу волонтерів у пошуку зниклих дітей, адже коли надходять такі повідомлення – цінна кожна хвилина. Він подякував усім небайдужим людям, які сприяють поліції в такій роботі.



Переглядів: 2687
Поширень: 0

Останні новини