Сервісні центри МВС закликають вінничан перевіряти відомості про власників транспортних засобів в Єдиному реєстрі боржників

Відповідне оголошення розміене на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області.

"Шановні відвідувачі сервісних центрів МВС!

Інформуємо Вас, що з 28.08.2018 набула чинності постанова Кабінету Міністрів України  від 21.08.2018 № 621 відповідно до якої внесено зміни в пункт 15 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 №1388.

Зокрема, відтепер у разі наявності відомостей про особу в Єдиному реєстрі боржників перереєстрація, зняття з обліку транспортного засобу не проводиться.

Враховуючи наведене, з метою уникнення конфліктних ситуацій, просимо перед відвідуванням сервісних центрів МВС перевіряти актуальну інформацію про власника транспортного засобу за посиланням https://erb.minjust.gov.ua.

Одночасно інформуємо, що видані підрозділам державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області будь-які  довідки щодо відсутності технічної можливості вилучення інформації про боржника з вищезазначеного не є підставою для здійснення перереєстрації, зняття з обліку транспортного засобу.

Невід’ємною умовою надання адміністративної послуги (перереєстрації, зняття з обліку транспортного засобу) є відсутність інформації про власника в Єдиному реєстрі боржників", - йдеться в оголошенні.



Переглядів: 2774
Поширень: 0

Останні новини