Що подивитись в кіно вже цього тижня

Гукайте друзів, прихопіть масочку і гайда в кіно! Вінницькі кінотеатри відкрились після перерви на карантин. Тож ми знову пропонуємо вам огляд фільмів, які можна подивитись на великих екранах нашого міста.

Історія дружби колі на прізвисько Лессі та хлопчика Флоріана, яких розлучають життєві обставини. Фільм «Лессі. Повернення додому» - це сімейна пригодницька кінострічка, яка нещодавно вийшла у світ.

Події розвиваються навколо 12-річного хлопчини, який шалено любить свого собаку. Для нього вона як член сім'ї, як справжній друг. Флоріан разом із сім'єю щасливо живуть у німецькому селі. І так триває до того часу, поки батько хлопчика не втратив роботу. Через такі життєві обставини Маурери повинні переїхати до будинку трохи менше, але там не можна тримати собаку.

З важким серцем Флоріан повинен відпустити Лессі до багатих людей, щоб ті піклувалися про його собаку. Купив її граф фон Шпренгель, який разом зі своєю онукою Присциллою відправляться за Північне море. Тільки там Лессі зрозуміла, що її справжня сім'я знаходиться десь у Німеччині – вона утікає, щоб відправитися в неймовірну подорож до свого хлопчика Флоріана.

«Лессі. Повернення додому» - це чергова поява на екрані однієї з найпопулярніших у кіно героїнь-собак. Персонажа вигадав англо-американський письменник Ерік Найт у 1938 році. Відтоді знято 21 фільм та 5 телесеріалів. Лессі – одна із трьох вигаданих собак, удостоєних зірці на голлівудській Алеї слави.

Понад усе хоче повернутись додому і головний герой анімаційної новинки літа-2020 «Галас джунглів». Одного ранку мавпеня, слоненя та їжак помічають дивну істоту, небачену донині.

Це прибулець із космосу Фніп. Він опинився тут випадково і не знає де знаходиться його корабель. Для Фніпа у джунглях все нове, він навіть бджіл боїться. Тож без допомоги нових друзів загублений корабель йому не знайти. Біда у тім, що тато маленького Фніпа прилетів на Землю аби захопити її. Тож земляни, показавши прибульцю красу нашого світу, тим самим можуть його врятувати. Але у могутнього правителя прибульців Граноса свої наміри...

У сорок років – життя тільки починається. Особливо якщо в тебе є трійка навіжених подруг.

Впевнені в собі, амбітні та сексуальні Соня, Сесіль й Еліз вирішили, що будуть відриватися на повну котушку на курорті. Жінки знайомляться на пляжі із привабливими молодиками.

Здавалося б, це просто курортний роман, адже різниця у віці занадто велика. А може, це не просто так? Романтична французька комедія «Гарячі матусі» така ж спекотна, як і назва.

Коли чоловіки чують її голос, вони закохуються так, що їхні серця вибухають. «Русалка в Парижі» – це ще одна романтична комедія, що чекає на поціновувачів французького кінематографа.

Здавна відомо, що почувши спів русалки, будь-який чоловік цієї ж миті закохається у неї та неодмінно помре. Ця сумна історія жодним чином не засмучує паризького музиканта, що дивним чином рятує прекрасну русалоньку з вод Сени й вирішує дати їй прихисток у себе вдома.

Не дивлячись на перестороги, молодик закохується у прекрасну незнайомку, але і вона відповідає йому взаємністю. Але чи врятує головних героїв сила кохання та найромантичніше місто у світі?

Фантастичний екшн «Бладшот»  - це екранізація однойменного коміксу. Анджело Морталлі одного разу зробив помилку – він помер. Але уряд США вирішив дати йому другий шанс за допомогою однієї секретної технології. Хлопця реанімували й у його кров вживили нанітів – нанороботів, які роблять Анджело набагато сильнішим, швидшим і витривалішими.

Мало того, ці маленькі механізми ще й мають надшвидку регенерацію, тому чоловіка майже неможливо вбити. І ця машина для вбивств знаходиться під повним контролем уряду – вони стерли його пам’ять і впровадили свої спогади, щоб у того не було причин для будь-яких підозр.

Але рано чи пізно правда мала вибратися назовні – й Анджело готовий іти проти своїх колишніх господарів без жалю за те, що намагалися відібрати в нього його ж спогади про рідних.

Ну і як же без лоскоту нервів. Пришвидшить пульс та примусить поспівпереживати разом із його головними героями фантастичний детектив «Віваріум». Молода пара Том та Джемма мріють оселитися, нарешті, у власному помешканні, з часом народити дитинку і виховувати її у затишку та спокої.

Серед варіантів, які вони хочуть розглянути – новий район з однакових зелених будиночків. Дивакуватий агент з нерухомості Мартін показує їм будинок №9. Тому та Джеммі він не сподобався і вони їдуть звідси. Проте дуже скоро розуміють, що потрапили в пастку.

Тепер вони знаходяться в лабіринті й, куди б не прямували, знову опиняються біля будинку №9. Обоє їхали сюди в надії на краще і комфортніше життя, а натомість опинилися чи то в ув’язненні, чи то в засланні. Пальне у машині скінчилося, тож єдине, що їм лишається – знову переступити поріг дивного будинку. А ще на них тут дехто зовсім крихітний та безпорадний.

Відпочити та гарно провести час за переглядом фільму та хрускотом попкорну можна в «SmartCinema», Кінопалаці «Мир», кінотеатрі імені М. Коцюбинського.

Серед умов, за яких вінничани можуть їх відвідати - це обовʼязковий масковий режим у фойє та вбиральні (у залі не обов'язково), а також дотримання дистанції у 1,5 метри. Що ж до квитків, то їх краще купувати на сайтах кінотеатрів.  


Теги: кіно

Переглядів: 4368
Поширень: 1

Останні новини