В Мадагаскарських приматів з’явились опікуни

У Вінницькому Подільському зоопарку поповнення, щоправда цього разу в команді опікунів.

«Наші непосидючі розумахи лемури тепер теж мають свого опікуна. Дбатиме про цих надзвичайно цікавих тварин Сервісний центр та магазин комп’ютерної техніки Апекс», - поділились новиною на своїй фейсбук-сторінці працівники зоопарку.

Представники Апексу зазначають, що обрали підопічних одразу.

«Лемури сподобались нам з першого погляду, — каже керівник підприємства Євген Шакула. - Ми вже давно думали про цю ідею. Ми бачили, як опікуються тваринами у зоопарках за кордоном і подумали, що було б добре, якби й в нашій країні зародилась така традиція»

Також «шеф» лемурів розповів, що у Берлінському зоопарку майже на кожному вольєрі є таблички, на яких зазначається, хто опікується твариною.

Підприємство опікуватиметься лемурами відповідно до укладеного із зоопарком договору. Кошти, які опікун перераховуватиме щомісяця, йтимуть на харчування, лікування та профілактику захворювань, характерних для даного виду тварин.

Нагадаємо, своїх опікунів також знайшли єноти-полоскуни, африканські та австралійські страуси, мавпи Бразза , зебра Гранта на ім'я Тіра, а також родина сурикатів.



Переглядів: 2524
Поширень: 0

Останні новини