Подаруйте Дмитрику шанс на життя: дитині потрібна термінова пересадка кісткового мозку

Мати щоночі прислухається до синочка, щоб переконатись, що її кровинка дихає. У свої 11 років юний вінничанин Дмитро Шилов вимушений проходити через те, що дорослому і страшно уявити. Юний вінничанин бореться за своє життя зі злоякісною пухлиною, яка знищує його кістковий мозок.

У школяра 4 стадія лімфоми. Постійні вливання крові, численні курси хімієтерапії та операція. Втім єдине, що врятує дитя – це пересадка.

«Щоб зупинити рецидив, нашому хлопчику потрібно терміново робити пересадку кісткового мозку. Без трансплантації вилікуватися шансів немає жодних. Якщо донора не зможуть знайти в Україні, доведеться їхати закордон. Там така трансплантація коштує від 90 тисяч доларів», - розповідає Надія Дмитрієва, тітка Дмитрика Шилова

Сьогодні Дмитро проходить чергову «хімію» в Охматдиті. Вартість місячного курсу вартує від 150 тисяч гривень. Тож рідні хлопчика просять допомогти їм у боротьбі за життя Дмитрика гривнею.

Долучитись до збору коштів для хлопчика містяни зможуть вже цієї суботи 25 липня. Благодійну акцію влаштують небайдужі городяни, однокласники Дмитрика та вінничанка Міла Поворознюк. Відвідати акцію допомоги можна буде з 10 до 16 години біля входу в Універмаг.

Реквізити для допомоги Дмитрику Шилову:

Номер картки мами 5168 7520 1040 3411, Ганзер-Шилова Ольга



Переглядів: 3808
Поширень: 1

Останні новини