Цієї п'ятниці відбудеться онлайн-презентація проєктів фіналістів архітектурного конкурсу "Альтман сквер"

Наприкінці цього тижня фіналісти конкурсу представлять свої проєкти. Пряму трансляцію презентацій вінничани зможуть побачити в режимі онлайн на сторінці конкурсу  у п'ятницю, 24 липня.

Оскільки карантинні обмеження за кількістю людей у приміщеннях досі дійсні, захід проведуть у режимі онлайн. Прямий ефір розпочнеться об 11 годині з презентації конкурсних проєктів. Під час події команди, які посіли 3-є, 2-е та 1-е місця, представлять свої роботи.

"Ми хочемо залучити до обговорення цих проєктів максимальну кількість зацікавлених. Тому кожній з команд ви зможете поставити своє запитання. Для цього необхідно буде перейти на сторінку Альтман сквер і написати його у коментарях під оригінальним дописом прямого ефіру. Після закінчення презентації учасники команд відповідатимуть на ці питання. Про всяк випадок звертаємо вашу увагу на те, що коментарі під репостами трансляції та іншими дописами на сторінці конкурсу переглядатися не будуть", - йдеться на сторінці організаторів.

Для тих, хто має велике бажання ознайомитися з проєктами, але не зможе у п'ятницю дивитися і коментувати прямий ефір події, наступного дня, 25 липня, о 17:00 на майдані Незалежності, що біля Вінницької міської ради, відбудеться виставка з візуалізацією конкурсних робіт. Там можна буде поспілкуватися з організаторами й поставити питання щодо проведеного конкурсу та представлених ідей облаштування скверу.

*Конкурс проводиться за підтримки проєкту “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ”, який впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für іnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії.



Переглядів: 2442
Поширень: 0

Останні новини