Надлюди, друзі-пелікани та одвічна проблема батьків і дітей: Вінницькі кінотеатри оновили свої афіші

Відпочити після продуктивного робочого дня, чи розбавити відпустку, відвідавши улюблений кінотеатр. А якщо поряд буде близька людина, хрумкий попкорн та цікава кінострічка, цей день принесе лише гарні спогади, навіть якщо з великого екрана на вас посунуть мутанти.

Ніхто не знає, які можливості приховані в якійсь іншій людині. У кожному з нас може бути чимало здібностей, їх потрібно всього лише розкрити. Ще існує хтось більш могутній за нас. Новий погляд на надлюдей у фільмі «Нові мутанти» У кожному із них закладені сили, які можуть як допомагати, так і руйнувати.

Так на одному секретному об'єкті проти їх волі тримають п'ятьох юних підлітків-мутантів. Вони ще навіть не підозрюють, яка міць у них зберігається. Але саме в цьому місці ці підлітки повинні розкрити свої надздібності на догоду тим, хто їх тримає під замком. Саме розуміння своїх сил допоможе їм здобути свободу.

«Мій друг містер Персіваль» (в оригіналі «Storm Boy») - рімейк картини Генрі Сафрана 1976, знятої з дитячої книги Коліна Тіле 

Після смерті дружини й дочки Том шукає порятунку на самоті та перевозить свого єдиного сина Майкла на південь Австралії. Там хлопчик заводить дружбу з місцевим аборигеном, а також рятує від смерті й виходжує трьох маленьких пеліканів та прикипає до малечі усією душею. Тоді Майкл і уявити не міг, що через п'ятдесят вісім років він буде мультимільйонером з власною компанією.

Однак настає час його відставки, після якої кермо влади повинні перейти його зятю Малкольму, який хоче продати сільгоспугіддя великої гірничодобувної компанії. Через угоду землі аборигенів виявляються під загрозою Онука Майкла Медлін благає діда вплинути на рішення батька, щоб захистити екосистему і володіння перших поселенців. Її прохання змушує Майкла зануритися в спогади про дитинство, коли він був близький з природою і здатний на по-справжньому сміливі великі вчинки.

До речі, після виходу сімейного пригодницького фільму, пелікан став справжньою зіркою в австралійців – до Зоопарку Аделаїди, де жив Персіваль, приїжджали туристи з усього континенту і навіть з інших країн. Пелікан помер у віці тридцяти трьох років у 2009 році.

Комедія «Зроблено в Італії» - новий романтичний подих в кіно. Це душевна історія, що сталася у прекрасній Тоскані. Гламурний лондонський митець із сином Джеком повертається до Італії, щоб швидко продати успадкований від покійної дружини будинок. Колись прекрасна вілла виявляється в напівзруйнованому стані, і Роберт, ніколи не займався ремонтом, заручається підтримкою ексцентричної сусідки. А Джек, тим часом, закохується в молодого італійського шеф-кухаря сусідній тратторії, яка повертає йому смак до життя. Все ускладнюється тим, що стосунки між батьком і сином — не найкращі.

Цікавий факт про фільм «Зроблено в Італії!» це те, що Майкл Річардсон є рідним сином Ліама Нісона.

Романтична історія за світовим бестселером Даніеля Глаттауера «Зустрінемось онлайн», написана у формі е-мейл листів. Вони випадково зустрілись в інтернеті. Еммі помилилась адресою. Лео відповів із чемності. Між ними почалося незвичне листування, можливе лише між двома абсолютно незнайомими людьми. Дуже скоро постає важливе питання: коли справа дійде до особистої зустрічі «в реалі»? Та й взагалі: чи зможуть їхні почуття, отримані й надіслані в електронних листах, збережені на комп'ютері, пережити зустріч в реальному світі?

Сподіваємось, що похід до кінотеатрів Вінниці принесе вам своєрідний відпочинок та незабутні враження.

Також, нагадуємо, що під час походу в кіно потрібно прихопити з собою масочку та дотримуватись безпечної дистанції.


Теги: кіно

Переглядів: 3502
Поширень: 0

Останні новини