В працівника Вінницького міського суду підтвердили коронавірус

В одного з працівників Вінницького міського суду Вінницької області підтверджено діагноз COVID-19. Працівників які безпосередньо контактували з хворим відправлено на самоізоляцію, з їх наступним тестуванням на COVID-19. Наразі керівництвом вирішується питання щодо проведення дезінфікуючих та профілактичних заходів у суді.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.

Вінницький міський суд Вінницької області продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

"З метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - йдеться на сайті суду.

Вінничанам пропонують скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фойє суду,  сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти inbox@vnm.vn.court.gov.ua тощо.

Отримати інформацію про рух справи можна за телефоном Довідкового бюро - (0432)67-36-21.



Переглядів: 2790
Поширень: 0

Останні новини