Наступного місяця у Вінниці відбудеться святковий концерт за участю лауреатів фестивалю «Пісні, народжені в АТО»

30 серпня, у приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулась прес-конференція щодо проведення святкового концерту до Дня міста Вінниці за участю лауреатів фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Концерт відбудеться 8 вересня у м. Вінниці в Будинку офіцерів.

Вінничани та гості міста матимуть можливість ознайомитися з творчістю лауреатів фестивалю «Пісні, народжені в АТО», – співаків з усіх куточків України, які також брали участь у Революції Гідності, бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції та займаються волонтерством.

Під час прес-конференції організатори концерту розповіли про фестиваль «Пісні, народжені в АТО», який проводиться в Україні вже третій рік поспіль, а також поінформували про історію написання пісень, які лунатимуть під час святкового концерту до Дня міста Вінниці. У заході візьмуть участь понад 20 лауреатів фестивалю, включаючи творчі колективи.

На завершення прес-конференції, організатори заходу патріотичного спрямування підкреслили, що пісні, які лунатимуть під час концерту, є відображенням сучасності держави та цінною спадщиною українського народу, історія якого також відображена у фольклорі.

Вхід на концерт - вільний.



Переглядів: 4284
Поширень: 1

Останні новини