Виконавчі органи міськради успішно пройшли внутрішній аудит

Днями в департаментах та відділах Вінницької міської ради завершився внутрішній аудит системи управління якістю на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015. У результаті перевірки не виявлено жодної невідповідності, усі сфери діяльності структурних підрозділів Вінницької міської ради були визнані такими, що відповідають вимогам даного стандарту.

«Відповідно до затвердженого плану, внутрішній аудит проведений в 14 відділах та департаментах виконавчого комітету міської ради. Метою аудиту було визначення сильних і виявлення слабких сторін діяльності на відповідність власним процедурам, вимогам і системам. В ході аудиту якості було зроблено 23 спостережень щодо можливості покращення процесів, які проходять у виконавчих органах міської ради», - розповів заступник директора, начальник відділу адміністрування системи якості департаменту правової політики та якості міської ради Владислав Телень

Внутрішній аудит проводили працівники  виконавчих органів міської ради, які пройшли курс навчання «Внутрішній аудитор системи менеджменту якості» згідно з вимогами міжнародних стандартів ISO 9001: 2015.

Система управління якістю виконавчих органів Вінницької міської ради впроваджена задля підтвердження здатності надавати якісні послуги, задовольняти потреби споживачів за рахунок постійного вдос¬коналювання відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Сам сертифікат Вінниця отримала у 2007 році, і тепер щороку його підтверджує.



Переглядів: 2575
Поширень: 0

Останні новини