Вінницькі молодята зможуть обмінятися обручками у повністю оновленій святковій залі РАЦСу

Світлий, стильний та сучасний: так говорять про приміщення для весільних церемоній у Вінницькому РАЦСі. Раніше зала, де обмінювалась обітницями та обручками молодята, була в червоно-золотавому забарвленні. Вінницькі ж дизайнери внесли своїх корективів: перетворили інтер’єр – зараз він у пастельних тонах.

Світлини оновленого залу для одружень показала на своїй сторінці дизайнерка Наталі Сандул.

«Ми зі Світланою Бурдейною допомогли трішки перевтілити та оновити залу Урочистих подій. Якщо раніше зала мала червоне та золоте забарвлення, то тепер інтер'єр у пастельних відтінках, саме таке було побажання керівництва ДРАЦСу. Головним акцентом зали стало панно з тризубцем та калиною, які є символікою України. І так, як бюджет був обмежений, потрібно було правильно організувати процес ремонтних робіт», - пише Наталі.

Пофарбували стіни, замінили стару підлогу на вінілове покриття. Оновили також освітлення.

Єдине, що залишили – це старий стіл. Щоправда, його реставрували та пофарбували в білий колір.

«Також був зроблений акцент на стелю. Змонтовано короба з підсвіткою по периметру, а кожну люстру відокремили глянцевою натяжною стелею, яка надає приміщенню яскравості та святковості! Варто відзначити, що люстри завершують розкішний ансамбль Урочистої Зали! Приміщення стало легким, світлим та святковим! Сподіваємось, що оновлена зала для Урочистих подій буде приємним спогадом для молодят, їхніх батьків та друзів!», - йдеться в публікації.

Відео, як відбувалось перевтілення, за цим посиланням



Переглядів: 4855
Поширень: 5

Останні новини