У Вінниці визначили переможців конкурсу соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства

Сьогодні, п’ятого серпня,  відбулося онлайн засідання конкурсної комісії з визначення фінансової підтримки соціально-культурних проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства (ІГС), для їх реалізації на території Вінницької міської ОТГ у 2020 році. Стали відомі переможці – це 13 соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства.  

Розпочинаючи з 2012 року, Вінницька міська рада щороку проводить зазначений конкурс. У рамках Концепції інтегрованого розвитку м. Вінниці 2030 визначено ряд комплексних заходів для співпраці та підтримки громадянського суспільства. Одним із таких заходів є конкурс соціально-культурних проектів для вінницьких громадських об’єднань. Цьогоріч,  за ініціативи міського голови Сергія Анатолійовича Моргунова, незважаючи на карантинні обмеження, вирішено провести даний конкурс та підтримати інститути громадянського суспільства, надавши традиційну фінансову підтримку на реалізацію проектів. 

З першого червня по перше липня 2020 року представники громадських організацій могли подати свої проекти, щоб отримати фінансову підтримку на реалізацію власного соціально-культурного проекту з бюджету Вінницької ОТГ. З усіма деталями конкурсу можна ознайомитися за посиланням .

За цей час, на конкурс  подані 16 заявок від 12 громадських організацій. У бюджеті Вінницької міської ОТГ для підтримки розвитку ініціатив ІГС  передбачено 1 млн грн. Визначений розмір фінансової підтримки на реалізацію соціально-культурних проектів: мінімальний – 25,0 тис. грн та максимальний – 100,0 тис. грн. 

«Попередньо, на засіданні конкурсної комісії 16 липня  2020 року, представники громадських організацій презентували та захищали свої соціально-культурні проекти. Члени конкурсної комісії обговорили проекти та оцінили їх  відповідно до критеріїв зазначених в умовах конкурсу. Рейтинг оцінок на наступний день після засідання комісії, був оприлюднений на сайті міської ради та в групах Фейсбуку.  

Представниками громадських організацій  враховані усі пропозиції та зауваження, які були озвучені на першому засідання,  та спільно з виконавчими органами міської ради внесені відповідні зміни до проектів. Як результат,  до переліку переможців увійшли  13 соціально-культурних проектів», - зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний

З даним переліком можна ознайомитися за посиланням 




Переглядів: 2426
Поширень: 0

Останні новини