Вінницька станція юннатів здобула золоту медаль на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Вінницька обласна станція юннатів отримала золоту медаль Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2020». Вона проводилася Міністерством освіти і науки України та Національною академією педагогічних наук України в приміщенні Київського Палацу спорту.

Міжнародна виставка об’єднала учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти і розвитку освітніх проектів з усіх регіонів України та низки країн. У виставкових павільйонах були представлені національні заклади вищої освіти та наукові установи; низка зарубіжних навчальних закладів, міжнародні освітні агенції і представництва; заклади післядипломної та неперервної освіти тощо.

Вінницькі педагоги у матеріалах своєї експозиції розкрили напрямки діяльності та як педагогами закладу вирішується проблеми щодо навчання й виховання юннатів. Йшлося про медіа-грамотність, спілкування та інформативно-комунікаційні технології; соціалізацію вихованців через формування позитивної мотивації до навчання та профорієнтаційної роботи; організацію освітнього процесу на базі куточку живої природи тощо.

- Це вже наша десята золота нагорода. Медалі різного ґатунку (переважно – найвищого) на аналогічних виставках СЮН отримує, починаючи з 2008 року. До того нам лише вручали дипломи за участь, – сказала завідуюча відділом інформаційно-методичної роботи Вінницької станції юннатів Ніна Шмаль.



Переглядів: 4350
Поширень: 0

Останні новини