Жіночі спортивні костюми: тренди 2020

Сучасний спортивний костюм — одяг не лише для спорту, але й для прогулянок, активного відпочинку, відвідування різних закладів і заходів. Щоб виглядати стильно та відповідно до обставин, варто дізнатися про нові тренди та врахувати модні тенденції під час вибору одягу.

Які спортивні костюми сьогодні в моді?

Модними залишаються зручні, стильні та яскраві моделі, що підкреслюють фігуру, а також оверсайз. До головних трендів 2020 року належать: яскраві принти; екологічні матеріали; топи та легінси; шорти; толстовки оверсайз.

Популярні поєднання можуть бути настільки різноманітними за дизайном, що вибрати один костюм буде важко. Проте можна обрати декілька варіантів на різні пори року й різні заходи. Спортивный костюм женский в MEGASPORT можна обрати не лише за дизайном, але й за брендом. Надійний, перевірений та затребуваний виробник — це вже половина успіху, адже Nike, Adidas, Puma завжди випускають трендові колекції та задають ритм для інших компаній.

Сезон 2020-2021 додав свої корективи в палітру популярних принтів. Анімалістичний, квітковий і камуфляжний увійшли в топ принтів. Вони настільки різноманітні, що можуть виглядати не лише стримано, а й весело, оригінально, сміливо. Привернути увагу можна також моделями з сіткою, від якої сьогодні в захваті більшість виробників спортивного одягу. Прозорий матеріал має свої переваги, особливо для зовнішнього вигляду речей.

Як вибрати розмір костюму?

Оскільки в тренді залишаються і оверсайз, і облягаючі моделі, то вибір залежить від покупця. Звісно, перш за все варто згадати переваги та недоліки власної фігури. Якщо вам пасують легінси та топи, це буде чудове, ефектне поєднання. У такому костюмі зручно тренуватися, бігати, виконувати фітнес-вправи.

Оверсайз не дуже зручний для спорту, проте виглядає стильно і відразу характеризує вас як людину, що стежить за трендами. Це зручний повсякденний одяг, який можна носити навіть у спекотні дні. Можна також поєднувати просторі толстовки з топами, що облягають.


Переглядів: 9220
Поширень: 2

Останні новини