До уваги учнів та студентів

Незабаром новий навчальний рік, а отже учні та студенти повернуться до навчання в новому, незвичному для нас, режимі й почнуть більше користуватись громадським транспортом, який перейшов на автоматизовану систему обліку оплати проїзду, що означає – відсутність паперових проїзних. Для подальшого користування транспортом та збереження знижки на проїзд, пропонуємо отримати Муніципальну картку вінничанина, використання якої забезпечить здійснення поїздок за зниженою вартістю (70% для учнів та 50% для студентів). Пільга діє при поповненні на картку електронного проїзного.

Тож з огляду на те, що до навчального року залишилось зовсім небагато часу, директор департаменту освіти Вінницької міської ради Яценко Оксана Василівна провела зустріч з Катериною Бабіною, директоркою КП «Вінницякартсервіс», під час якої обговорили подальшу співпрацю в рамках впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в громадському транспорті об’єднаної територіальної громади м. Вінниця й домовились, що для зручності отримання, замовлені картки буде передано у навчальні заклади.

Нагадаємо:

• замовлення Муніципальної картки вінничанина здійснюється на сайті ET.VN.UA

• вартість картки – 60 грн

На карті доступні:

• Електронний проїзний на 130 поїздок - діє 30 днів з моменту поповнення та дійсний у трамваях тролейбусах та автобусах. Вартість 110 грн.

• Електронний гаманець для здійснення разових поїздок, оплати у маршрутних таксі та сплати за проїзд додаткового пасажира. Списання коштів з електронного гаманця здійснюється по повній вартості.

На карті можливе одночасне поповнення проїзного та е-гаманця.

• Муніципальна картка вінничанина дозволяє здійснювати безкоштовну пересадку впродовж 30 хв на всі види транспорту, окрім маршрутних таксі.



Переглядів: 5597
Поширень: 3

Останні новини