На Вінниччині триває реалізація Національної програми "Велике будівництво"

В рамках реалізації на Вінниччині Національної програми "Велике будівництво" у Немирівському районі, на замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», продовжують виконувати роботи із капітального ремонту мосту, що на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-21-05 Торків-Брацлав-Ситківці-Леухи-ст.Монастирище, на ділянці км 36+040.

Підрядною організацією частково демонтовано залізобетонні тротуарні плити та бар’єрне дорожнє огородження, з обох сторін штучної споруди демонтовано огородження на підходах до моста.                                          

Завершено роботи з демонтажу слабких шарів бетону (пошкодженого  захисного шару) та гідроізоляції по прогонових конструкціях.                                                                                                                    

Працівники підрядного підприємства продовжують влаштовувати перехідні плити до мосту та укріплювати конуси підмостової зони. Крім того, проводять монтування арматурної сітки для заливки монолітної плити.

Звертаємо увагу, що ремонтні роботи тривають по одній стороні мосту. Одна частина проїзду огороджена бетонними блоками для захисту працівників від наїзду автомобільного транспорту.                                                         

Рух через міст не перекривався, однак діють обмеження для вантажного транспорту.    



Переглядів: 2220
Поширень: 0

Останні новини