Жителі багатоповерхівки по вул. Грибоєдова, 3 заборгували майже 600 тисяч гривень

Станом на 27 серпня сума заборгованості населення перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» складає понад 104 мільйонів гривень. Більша частина цієї суми накопичилася через несвідоме ставлення деяких споживачів, які не розраховуються постійно!

Всім відповідальним дякуємо, а неплатникам наголошуємо на необхідності сплачувати за спожите! Боржники є майже в кожному багатоквартирному будинку, на які КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послуги. Найбільше боргують жителі багатоповерхівки по вул. Грибоєдова, 3 – майже 600 тисяч гривень.

Є ще один будинок, мешканці якого боргують за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання понад півмільйона, а саме 544 тис. гривень. Це будинок за адресою по вул. Жуковського, 10

Є 6 будинків, мешканці яких боргують від 400 до 500 тисяч гривень. Це будинки за адресами: вул. Пирогова, 59а, 73а, вул. М. Шимка, 32, вул. Шмідта, 34, вул. Ватутіна, 32, 46.

А мешканці 14-ти багатоповерхівок накопичили борг від 300 до 400 тисяч гривень. Це будинки за адресами: вул. I.Бевза,36, вул. М. Шимка, 34, вул. 600-річчя, 40, вул. Баженова,28, вул. Київська, 44, 162А, пров. Цегельний, 10, вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 42, вул. Некрасова, 23, вул. Немирівське шосе, 82, вул. П. Тичини, 21, вул. А. Янгеля, 24, вул. А. Первозванного, 26, вул. Кн. Коріатовичів, 139.

Перелік усіх будинків, де є мешканці, що боргують КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання станом на сьогодні можна побачити за посиланням http://vmte.vn.ua/arrears.html на офіційному сайті підприємства .

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» постійно працює з боржниками. Спочатку проводиться робота зі з’ясувань причин накопичення боргу, далі споживачам пропонуються варіанти сплати боргу частинами (реструктуризація), якщо немає змоги сплатити всю суму одразу. Якщо ж всі важелі впливу для добровільної сплати заборгованості вичерпуються, підприємство працює з такими неплатниками в судовому порядку.

Закликаємо всіх споживачів вчасно (до 20 числа щомісяця) розраховуватися з КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за спожиті послуги, дотримуючись свого обов’язку і не потрапляючи до лав боржників!


Вулиці: ГРИБОЄДОВА

Переглядів: 4382
Поширень: 1

Останні новини