Подорожі Україною

Літо, у багатьох із нас асоціюється з часом відпусток, приємних вражень, і, звісно, подорожей. Ще минулого літа ми могли вільно подорожувати світом, планувати собі відпустку в Італії або відвідати Шрі Ланку. Однак, цього року все змінилось.

Звісно, популярні туристичні напрямки, такі як Туреччина та Єгипет відкрили кордони і радо чекають туристів, і ті, хто збирається туди поїхати, можуть реалізувати свої наміри.
Проте, більшість українців цього року отримали унікальну можливість - заново відкрити для себе Україну.
Якщо задатись метою і пошукати інформацію в мережі, виявиться, що у нас в країні є багато цікавих і мальовничих місць, по які розповідає ресурс www.tripmustgoon.com/.

Що подивитись

Якщо плануєте відпустку на теплий сезон, то варто відвідати Херсонську область. Тут є багато природних цікавинок серед яких:

Острів Джарилгач Дніпро-Бузький лиман Кінбурнська коса Асканія-Нова

Острів Джарилгач

Щоб помилуватись морськими краєвидами та неймовірно блакитною водою сюди можна приїжджати з квітня по жовтень. Площа острову складає 56 км². Він вважається найбільшим безлюдним островом в Україні та в Європі. Сюди приїжджають за інстаграмними краєвидами, які не поступаються всесвітньо відомим курортам пляжного відпочинку. На острові можна спробувати морські мідії, рапани та рибу. Якщо вам пощастить, то ви побачите дельфінів, які час від часу припливають до острова. 

Дніпро-Бузький лиман

Найбільший лиман Причорномор'я варто відвідати з квітня по листопад. Протяжність водойми складає приблизно 63 кілометри. В лиман впадає річка Дніпро і річка Південний Буг, які, потім несуть свої води в Чорне море. Частина території відноситься до  Чорноморського біосферного заповідника.
Сюди їдуть купатись, милуватись дивовижним ланшафтами, ажде берегова лінія має як пологі відрізки так і скелясті. Варто доїхати до Станіслава (40 кілометрів від Херсона ) щоб побачити Херсонські гори, які виступають з води. Більше про це місце можна дізнатись на tripmustgoon.com.

Кінбурнська коса

Відвідування Кінбурнської коси актуально з квітня по листопад. Ще одна назва цієї території - Національний природний парк «Білобережжя Святослава».З одного боку косу омиває прісною воду, а з іншого морською. Надзвичайно мальовниче місце, сюди варто їхати щоб відчути первісну, чисту природу. На самій косі майже немає інфраструктури, проте є чисте повітря і нерукотворні ліси. Її площа складає понад 200 гектарів, ширина 40 км, а довжина 10 км, м'який вологий клімат, більше половини днів року тут соняшно. Сюди їдуть за внутрішнім спокоєм, чистим повітрям, та інстаграмними краєвидами. 

Асканія-Нова

Заповідник можна відвідувати з квітня по листопад. На 33 тисячах гектарі розташувались дикі незаймані території з великою кількістю рідкісних видів рослин і тварин, ботанічний сад (дендропарк) і зоопарк під відкритим небом. Більшу частину року, на вільному випасі, тут можна спостерігати за табунами диких тварин. Тут можна побачити зебр, антилоп і, найчисленнішу популяцію у світі коней Пржевальського.


Переглядів: 3350
Поширень: 0

Останні новини