У Вінниці перекопали вулицю Келецьку. Автомобілістів чекають затори

Останніми вихідними літа у Вінниці в найбільш густонаселеному мікрорайоні міста - Вишеньці, де мешкає близько 100 тисяч осіб, знову трапилася аварія на комунальних комунікаціях.

На вулиці Келецькій прямо перед перехрестям з проспектом Космонавтів прорвало магістральну трубу водогону. Ця аварія спричинила не лише зупинку водопостачання в великій частині мікрорайону, а й тепер стане головним болем для автомобілістів, і тих, хто користується громадським транспортом. Адже фактично місце прориву було на самій дорозі і комунальники, щоб залатати трубу перекопали частина вулиці Келецької. Вулиці, де потік автомобілів фактично не припиняється з 7 ранку до 22 години вечора.

А значить всьому транспорту, який їде з боку ринку Урожай в сторону кінця Вишеньки, починаючи від вулиці 600-річчя і до Космонавтів варто чекати постійно діючий затор. Тому що проїхати на зелене світло світлофора на цьому перехресті встигають близько десятка автомобілів.

Тут і без перекопування однієї смуги в години пік були затори на цілий квартал - до перехрестя з вулицею 600-річчя. Тепер ця ситуація погіршиться.

Крім того, місце, де комунальники проводили розкопки, вже дало просідання, хоч і засипано воно щебенем, а значить, асфальт тут покладуть і відновлять рух не скоро.


Теги: дороги

Вулиці: КЕЛЕЦЬКА

Переглядів: 2545
Поширень: 0

Останні новини