Партія Зеленського висунула Борзова в мери Вінниці

31 серпня 2020 року відбувся VII позачерговий з’їзд партії «Слуга Народу» за участі президента Володимира Зеленського, прем’єра Дениса Шмигаля, голови ВР Дмитра Разумкова, партійної верхівки і делегатів з усієї країни.

У вступній промові голова партії Олександр Корнієнко пригадав досягнення, які відбулися завдяки наполегливій праці великої команди на чолі з президентом Володимиром Зеленським. А саме: зняття депутатської недоторканності, чого так завзято уникали попередні парламенти; повернення відповідальності за незаконне збагачення; програму «Велике будівництво», розпочату за ініціативи президента, небачене за обсягом будівництво доріг та соціальної інфраструктури; завершення децентралізації, надавши громадам, містам та селам небачених повноважень і ресурсів для вирішення їх місцевих проблем; і ще багато важливих здобутків та найголовніше – про повне припинення вогню на Донбасі і 36 днів без бойових втрат!

Українці гідні отримати місцеву владу, близьку до людей, на яку можна впливати і яку можна буде контролювати щодня. Настав час втілювати реформи в життя. Саме тому наша партія іде на вибори, – зазначив Олександр Корнієнко.

За це рішення делегати з’їзду проголосували одноголосно. За тим відбулося офіційне представлення кандидатів на посаду голів міст обласного значення. Так кандидатом на посаду міського голови Вінниці було визначено Сергія Борзова, нинішнього голову обласної державної адміністрації.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков побажав усім кандидатам сил, наснаги, бажання і, головне, совісті. Совісті для тих, хто сьогодні іде до людей та пропонує себе на роль місцевої влади. Він дав пораду кандидатам працювати так, аби не соромно було дивитись виборцям в очі.

На з’їзді був присутній Президент України Володимир Зеленський, який виступив зі словами підтримки і подяки всій команді партії «Слуга Народу» за плідну працю та прийняття важливих рішень для країни.

Ми точно знаємо, що наша країна може бути успішною тільки тоді, коли успішним буде кожен регіон. У центрі цієї історії – людина. Саме ти: киянин, галичанин, одесит, луганчанин або закарпатець – немає різниці. Саме тобі вести свій рідний край до процвітання, – наголосив глава держави.

Головною метою з’їзду стало прийняття рішення про намір партії взяти участь у виборах:

Ми йдемо на вибори і закликаємо кожного українця приєднатися до нас на цьому шляху та прийти на виборчі дільниці 25 жовтня, щоб перезавантажити місцеву владу. Щоб уже наступного після виборів дня ми могли сказати кожному українцю: це – твоя влада. Ти обираєш, ти впливаєш, ти контролюєш. Адже Україна – це ти!, – підсумував голова партії Олександр Корнієнко.

Теги: вибори


Переглядів: 4552
Поширень: 0

Останні новини