Програмні РРО, що встановлені на гаджети, вже працюють

З 01 серпня 2020 суб’єкти господарювання розпочали застосовувати програмні РРО під час здійснення розрахункових операцій. Відтепер як альтернативу касовим апаратам, можна застосовувати програмні РРО, які встановлені на гаджети. Наразі ДПС пропонує бізнесу безкоштовні програмні РРО, які розміщені на вебпорталі ДПС у відповідному розділі банеру «Програмні РРО» за посиланням

Нагадаємо, що передача даних від ПРРО до фіскального сервера здійснюється засобами комунікацій з використанням кваліфікованого електронного підпису або печатки. Безкоштовно електронні підписи та печатки можна отримати у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС. Роз’яснення щодо отримання кваліфікованих сертифікатів електронних підписів та печаток для програмних РРО розміщені у відповідному розділі банеру «Програмні РРО» за посиланням.

У разі виникнення технічних чи методологічних запитань звертайтесь до Контакт-центру ДПС, роботу якого подовжено до 20-00, за телефоном 0 800 501 007. Зауваження/пропозиції щодо функціоналу Фіскального сервера, його АРІ та безкоштовних ПРРО можна направляти на адресу: prro@tax.gov.ua. Окрім того консультацію щодо роботи програмних РРО можна отримати в Центрах обслуговування платників. 



Переглядів: 2669
Поширень: 0

Останні новини