40 нових «Дастерів» поїдуть до лікарів в громади

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

В області працює 54 заклади первинної медичної допомоги.

Збудовано та введено в експлуатацію 7 амбулаторій загальної практики сімейної медицини. На завершальному етапі будівництва 8 амбулаторій та для 1 амбулаторії розпочинається проєктування. На будівництво амбулаторій освоєні кошти в сумі 133,68 млн. грн.

"Цього року проводяться реконструкції та капітальні ремонти 31 амбулаторії - це майже 80 млн грн.

В 2020 році у Вінницькій області за рахунок державної субвенції передбачена закупівля 124 автомобілів, на загальну суму 68,3 млн. грн. 40 авто вже працюють в громадах, 40 – передали сьогодні і ще 44 - до кінця року.

В 2018 – 2019 на сільську медицину області купили лише 31 машину.

Це машина, але вона для Людей. Для вас, шановні лікарі", - написав Сергій Борзов.

Авто передали в:

Барський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини селищ Бар та Ялтушків. Вінницький район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с. Лука Мелешківська, с.Гавришівка, с. Вінницькі Хутори, смт. Стрижавка, с.Писарівка, с. Мізяківські Хутори, с. Сосонка. Жмеринський район для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Носківці Жмеринського району. Для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Могилівка Гніванської ОТГ. Калинівський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с. Сальник, с. Корделівка, с. Глинськ, с. Черепашинці с. Бережани, с. Лісова Лисіївка. Крижопільський район для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Жабокрич. Могилів-Подільський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с.Кукавка, с.Сугаки, смт.Вендичани, с. Серебрія Немирівський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с.Ковалівка, смт.Брацлав та с.Райгород. Погребищенський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с. Ширмівка та с. Дзюньків. Теплицький район для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Соболівка Томашпільський район для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Рожнятівка. Тульчинський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с. Тиманівка та с.Суворовське. Хмільницький район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с. Пустовійти, с. Великий Митник, с. Березна, с. Уланів. Ямпільський район для амбулаторій загальної практики сімейної медицини с.Дзигівка, с. Клембівка, с. Писарівка, с. Буша, с. Велика Кісниця.




Переглядів: 3276
Поширень: 1

Останні новини