Перелік нових станцій Nextbike

Нещодавно у місті обладнали ще 10 нових станцій Nextbike, на яких розмістять 60 велосипедів. Станції розташовані у різних частинах міста. Сьогодні на них встановлять перші 20 байків. Відтепер у Вінниці можна орендувати 180 байків на 25 велостанціях. 

У 2018 році у місті запрацювала міжнародна система велопрокату Nextbike. Вона користується популярністю серед вінничан. Тому цього року мережу розширили. Додаткові станції встановили на Замості, Вишеньці та в центральній частині міста. 

«На  станції заходять нові велосипеди, які ми отримали в рамках розширення системи Nextbike. Велосипеди поступово виставлятимемо на станції. Сьогодні ми встановили перші 20. Механік проводить первинне технічне обслуговування, після цього ми їх розміщуємо на станціях. Велосипеди спочатку працюватимуть у тестовому режимі», - каже  керівник проєкту компанії Nextbike у Вінниці Олександр Царевський.

Щоб скористатися велопрокатом Nextbike, потрібно зареєструватися. Це можна зробити на встановленому терміналі, або ж завантажити мобільний додаток Nextbike .  

Перелік нових станцій: 

площа Тараса Шевченка площа Героїв Небесної Сотні вхід у Центральний парк біля «Книжки» площа К. Могилка перехрестя Келецька/Юності перехрестя Порика/Ващука перехрестя 600-річчя/Порика біля Прозорого офісу на Замостянській, 7 біля Палацу дітей на юнацтва перехрестя Пирогова/Зодчих

Теги: вело

Переглядів: 2867
Поширень: 0

Останні новини