Онлайн-банкінг і кредитування

Онлайн-банкінг дає вам можливість керувати своїм банківським рахунком через Інтернет за допомогою комп'ютера або мобільного пристрою.  Немає необхідності відвідувати відділення банку, і ви можете виконувати всі банківські операції в зручний для вас час (навіть в неробочий час банку). Це спрощує і часто здешевлює вартість банківських послуг. Коли потрібно взяти кредит, це також можна зробити не виходячи з дому, через грошик кредит.

Ви можете здійснювати банківські операції онлайн через онлайн-банк або через набір онлайн-сервісів, які зараз пропонують багато звичайних банків і місцеві кредитні спілки.  

Як працює інтернет-банк

Якщо ви є клієнтом банку або кредитної спілки, який пропонує онлайн послуги, ви можете відкрити обліковий запис через веб-сайт цієї установи і управляти своїм обліковим записом.  Як мінімум, вам зазвичай знадобиться наступне для реєстрації облікового запису онлайн:

Інтернет-з'єднання

Пристрій з веб-браузером (наприклад, комп'ютер або смартфон)

Номер вашого банківського рахунку

Особиста інформація для підтвердження вашої особистості 

Реєстрація передбачає установку логіна і пароля.  Після завершення реєстрації ви можете увійти в свій обліковий запис і почати онлайн-банкінг, використовуючи тільки свій пристрій з підключенням до Інтернету. 

Банківські операції, якими можна займатися онлайн

Ви можете здійснювати значну кількість щоденних транзакцій в Інтернеті.

Відкрити рахунки

Ви можете відкривати чекові, ощадні та інші рахунки в Інтернеті, часто без необхідності роздруковувати або підписувати що-небудь.  Раніше вам доводилося зустрічатися з особистим банкіром в робочий час і переглядати численні комерційні пропозиції.  Завдяки можливості електронного підпису весь процес тепер може зайняти менше 10 хвилин.

Переказ коштів

Вам потрібно перевести гроші зі свого поточного рахунку на ощадний?  Як щодо того, щоб вкласти додаткові гроші в депозитний сертифікат?  Ви можете здійснювати перекази онлайн, тому для виконання цих завдань не потрібно відвідувати філію.  Ви навіть можете прив'язати свої банківські рахунки в різних банках або відправляти гроші друзям і родині майже миттєво через особисті послуги, доступні через ваш банк.

Подати заявку та отримати кредит онлайн

Отримання позики - традиційно складний процес, але не обов'язково. Заповнення онлайн-заявки прискорює процес перевірки вашої кредитної історії, дозволяючи вашому банку швидше відповісти.  Деякі банки з онлайн-заявками на позику надають кошти в той же день, коли ви отримуєте схвалення. Інші кредитори працюють повністю онлайн і можуть приймати рішення про видачу кредиту практично миттєво.


 

Переглядів: 2713
Поширень: 0

Останні новини