Сергій Борзов про відкриття нового театрального сезону: "Театр — це магія. Атмосферу глядацького залу нічим не замінити"

10 вересня розпочато новий театральний сезон у Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.К.Садовського.

Із цією важливою подією усіх привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

 «Сьогодні Вінницький муздрамтеатр імені Садовського - живий! Актори - на сцені, глядачі – в залі. Мабуть, цей «антракт» нам всім для чогось був потрібен. Хоча б подивитись на себе збоку, без «суєти суєт». Визначитись, що головне, а що головніше… Без театру абсурду в житті»- зазначив Сергій Борзов.

Він зауважив, що театр – це, у першу чергу, живе спілкування – взаємний обмін людською енергією.

«Тут має бути простір, декорації… І аплодисменти! Це магія! Саме такою виставою - «Магія театру» - сьогодні ви розпочинаєте свій новий театральний сезон. За вашою магією уже засумували вінничани. Вірю, що прем’єра стане знаком надії. Атмосферу глядацького залу нічим не замінити. «Браво!» для кожного, хто служить Вінницькому муздрамтеатру імені Садовського! З початком довгоочікуваного театрального сезону!» - зауважив голова облдержадміністрації.




Переглядів: 2633
Поширень: 0

Останні новини