Вінницький поліцейський зі своїм чотирилапим напарником вибороли срібло на чемпіонаті кінологів

Змагання з багатоборства поліцейських кінологів проходили на Житомирщині протягом чотирьох днів. 10 вересня відбулася церемонія нагородження переможців.

Упродовж змагань поліцейські разом зі своїми чотирилапими напарниками змагалися у подоланні смуги перешкод, слідовій та пошуковій роботі, вибірці людей та речей і затриманні умовних правопорушників. За результатами усіх етапів у загальному заліку друге місце посів поліцейський кінолог Головного управління Національної поліції у Вінницькій області  Михайло Тимофійшен разом зі службовим псом Деном.

Також  старший лейтенант поліції виборов призові місця в індивідуальному заліку: у номінаціях «Вибірка речі» та «Пошук стріляних гільз  вінницький поліцейський  разом з чотирилапим напарником показав найкращий результат, а  у номінації  «Комплекс вправ спеціальної підготовки розшукових собак» посів  2 місце.

Михайло Тимофійшен 15 років працює кінологом. Службовий пес Ден – його вірний і професійний напарник, з яким вони виконували службові завдання в зоні проведення ООС на Сході країни. Михайло виховав його  з маленького песика і навчив усім азам поліцейської професії.



Переглядів: 2519
Поширень: 0

Останні новини