Як КП «Вінницяміськтеплоенерго» готується до опалювального сезону

В міжопалювальний період підприємство КП «Вінницяміськтеплоенерго» здійснює обслуговування та ремонт обладнання котелень, центральних теплових пунктів, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання. Виконуються роботи  відповідно до комплексного плану по ремонту та реконструкції обладнання теплопостачального комплексу. Наразі обладнання готове до нового опалювального сезону на 100%,  на кількох ділянках звершуються реконструкції тепло мереж.

Працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» підготували усе обладнання теплопостачального комплексу до опалювального сезону 2020-2021 рр. А це – 44 котельні, 84 центральні теплові пункти (ЦТП), 391 індивідуальний тепловий пункт (ІТП), 1499 теплових камер та провели гідравлічні випробування 177 км теплових мереж.

«Обладнання повністю готове. Що стосується реконструкції теплових мереж, ці роботи на етапі завершення. Цього року підприємство здійснювало реконструкцію теплових мереж по вулицях: Київська, 600-річчя, Майбороди, А.Янгеля, Некрасова, Миколайчука, Острозького, Магістратська, Пирогова, Келецька, А.Первозванного, Хмельницьке шосе, В. Порика,  Л. Ратушна, Шевченка, пров. Цегельний,  вул. В. Інтернаціоналістів (від ЦТП 9/1). Станом на 14 вересня  вже реконструйовано 3,6 км теплових мереж у двотрубному виконанні. Наразі тривають роботи на трьох ділянках: по вул. В. Інтернаціоналістів, 8, вул. Келецька, 94 та вул. 600-річчя, 18», – розповіла начальниця відділу роботи зі ЗМІ та громадськістю КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Корчака.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що внутрішньобудинкові систем – це зона відповідальності  вже управляючих компаній, житлово-експлуатуючих організацій та ОСББ.  Саме вони мають подбати про підготовку свого будинку до опалювального сезону. 

«Від початку червня і до сьогодні тривають обстеження будинків споживачів на готовність до опалювального періоду. Станом на сьогодні перевірено 950 будинків із 1225. Управляючі компанії повинні були до 15 вересня отримати акт готовності будинку до опалювального періоду. Отримати його можливо лише за умови виконання всіх заходів, зазначених у переліку, який їм було надано на початку літа. Станом на сьогодні ще жоден будинок не отримав акт готовності, тому радимо поквапитися з виконанням всіх заходів і зверненням до «Вінницяміськтеплоенерго» для перевірки їх виконання», – додала Сніжана Корчака.



Переглядів: 2754
Поширень: 0

Останні новини