Потрійна ДТП на Вінниччині: загинуло двоє людей, ще четверо у лікарні

19 вересня близько 13 години на автодорозі сполученням Турбів-Вінниця, неподалік від повороту на с. Козинці  Липовецького району  сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів –  Audi Q-7, Volkswagen Passat  та Opel. У результаті зіткнення транспортних засобів загинули  водій легковика Volkswagen Passat   та його пасажирка.  Ще четверо людей, в тому числі двоє  дітей, госпіталізовані.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля  Audi Q-7  виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з іномарками  Volkswagen Passat  та Opel.

Водій позашляховика, вінничанин, 1976 року народження,  затриманий в процесуальному порядку. На момент вчинення аварії перебував у стані  алкогольного сп'яніння.

В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний  чоловік та 49-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами доставлено в лікарню 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі. Крім того, госпіталізовано 32-річного водія Опель Кадет та його 53-річну пасажирку. 

Обставини та причини ДТП встановлюються слідством.

За інформацією слідчого управління поліції,  на підставі зібраних матеріалів зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). 

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.
Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років .



Переглядів: 2670
Поширень: 0

Останні новини