У вінницьких багатоповерхівках продовжують ремонтувати інженерні мережі

У Вінниці триває ремонт інженерних мереж у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування з мешканцями. З початку року вдалося провести такі роботи більш ніж у 38  багатоквартирних будинках. Нещодавно капітальний ремонт інженерних комунікацій завершили у будинку по вул. А. Первозванного, 4. 

Щороку учасниками муніципальної програми співфінансування стає все більше вінничан, які прагнуть покращити стан своїх будинків. Умови участі – незмінні: 70% витрат покриває міський бюджет, решту докладають мешканці. У багатоквартирних будинках замінюють інженерні мережі, освітлення, щитові. Також ремонтують дахи, замінюють вікна на енергоефективні, проводять капітальний ремонт ліфтів, роблять міжпанельні стики. Найзатребуванішим видом робіт залишається ремонт інженерних мереж. 

«Незважаючи на усі виклики пов’язані із пандемією COVID-19, ми продовжуємо працювати. З початку цього року на умовах співфінансування було проведено капітальний ремонт мереж у 38 будинках. Наразі тривають ремонті роботи у багатоповерхівці по вул. Келецька, 116», - зазначив заступник директора департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк



Переглядів: 2363
Поширень: 0

Останні новини