Вчителів фізкультури навчать збирати гроші на власні освітні проєкти

Спортивний рух Олександра Педана “JuniorZ” та краудфандингова платформа GoFundEd запрошують вчителів фізичного виховання стати учасниками нового освітнього проєкту Re.Active.

Проєкт триватиме з 1 жовтня 2020 року по 31 березня 2021 року.

Re.Active - це всеукраїнський освітній проєкт, що має на меті перезавантажити уроки фізичного виховання в українських школах та змінити методики викладання з урахуванням індивідуальних потреб учнів та інновацій.

Наша мета дати вчителям фізкультури нові можливості, віру в себе та свої сили. З досвіду знаємо, як важливо активним небайдужим вчителям мати усе необхідне, аби забезпечити розвиток учнів. Одним із дієвих способів у сучасному світі є краудфандинг та фандрейзинг. Цього і хочемо навчити педагогів разом із партнерами. Також віримо, що у теперішніх карантинних умовах покращення імунітету дітей у шкільних стінах є вкрай важливим. А цього можна досягти саме завдяки інноваційній і цікавій для усіх школярів фізкультурі”, - говорить лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Учасники проєкту отримають ґрунтовні знання з проєктного менеджменту, краудфандингу та фандрейзингу й впродовж двох місяців збиратимуть кошти на реалізацію власних освітніх ініціатив на платформі GoF.

Такі проєкти як Re.Active допомагають освітянам творити зміни на місцях й об’єднувати громаду довкола крутих ініціатив. Маленькими кроками вчителі фізкультури рухатимуться до великих змін, надихаючи на освітні трансформації колег з інших куточків країни. Це важливий процес, адже мова йде не тільки про трансформацію уроків фізкультури, а й про нове бачення спорту та активного дозвілля серед школярів та дорослих”, - стверджує керівниця платформи GoFundEd, Олександра Пєтушкова.

Заявки на участь у проєкті Re.Active можна подавати до 19 жовтня 2020 року включно

Конкурс проводиться на добровільних засадах. У ньому можуть брати участь вчителі фізичного виховання загальноосвітніх шкіл зі всієї України.

Детальніше про умови тут

Проєкт Re.Active є спільною ініціативою організацій JuniorZ та GoF задля перезавантаження уроків фізичного виховання в українських школах.



Переглядів: 2103
Поширень: 0

Останні новини