Нагородили переможців обласного фестивалю «Погляд у майбутнє»

Церемонія нагородження відбулась сьогодні, 13 жовтня, в залі засідань обласної державної адміністрації за участі заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького. Захід проводився з дотриманням необхідних карантинних умов.

Проведення  фестивалю саме до Дня захисника України, коли  ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, започаткував Департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації за підтримки Департаменту освіти і науки ОДА.

Напередодні свята, обласний фестиваль аматорського військово-патріотичного короткометражного кіно серед старшокласників «Погляд у майбутнє» на Вінниччині проходить вже втретє. Цьогоріч  у фестивалі брали  участь 25 фільмів з 13 районів та міст області в номінаціях: документально-публіцистичний фільм; навчальний; ігровий та анімаційний.

Від імені голови обласної державної адміністрації Сергія Борзова та від себе особисто вітання переможцям Фестивалю аматорського військово-патріотичного  короткометражного кіно «Погляд у майбутнє» передав заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Здітовецький: «Цього року учасниками стали 25 фільмів з 13 районів та міст області, які готували гуртківці закладів позашкільної освіти та учні закладів загальної середньої освіти. Приємно відзначити, що кількість фільмів та учасників фестивалю щороку зростає, більшість із них демонструють високий рівень майстерності володіння мистецтвом операторської, режисерської роботи, актуальністю вибору теми»,- зазначив посадовець.

Після нагородження переможців у кожній номінації, учасники заходу переглянули фільми, які були визнані найкращими та вітали юних митців щирими оплесками.



Переглядів: 3621
Поширень: 0

Останні новини