Вперше у Вінниці вручатимуть премію в галузі культури для дітей та молоді

07 вересня 2018 р. о 16:00 у Центрі сучасного мистецтва  «Арт-Шик» вперше відбудеться вручення Премії в галузі культури для дітей та молоді «Я ЛЮБЛЮ СВОЄ МІСТО. ТОП-10».

Ідея даної премії належить творчій команді «Gaistruk Arts Studio», яка приурочила даний захід до святкування Дня Вінниці. Партнерами премії виступили   КП «Подільський тур-центр», Культурний центр  «Галерея-ХХІ», Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик», Видавництво-друкарня «Твори».

У  2018 р. Вінниця святкує 655 років від символічної точки відліку існування нашого міста і 380 років від моменту фактичного набуття містом Магдебурзького права. З нагоди ювілейних дат «Gaistruk Arts Studio» вирішила започаткувати щорічну церемонію  відзначення талановитих дітей та молоді, які своїми досягненнями в різних галузях – культурі та мистецтві, спорті та науці – прославляють рідну Вінницю. Часто досягнення молодих талантів залишаються поза увагою широкого загалу, тому мета даної премії - зробити їх відомими у своєму місті. Цього року планується нагородити пам’ятними подарунками 10 номінантів – художників, музикантів, спортсменів, винахідників, переможців та призерів шкільних олімпіад, інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів. Зберігаючи інтригу, імена номінантів не розголошуються до початку церемонії.

До Дня міста Вінниця-2018 «Gaistruk Arts Studio» та художник Анатолій Гайструк створили нову авторську боксерську  рукавичку з вишивкою ручної роботи під назвою «Ювілейна», яка містить вишитий герб нашого міста, адже у 2018 р. відзначається також 25-та річниця відновлення герба Вінниці. Усі бажаючі зможуть сфотографуватися з новою рукавичкою під час церемонії. Другою розробкою студії став проілюстрований авторською графікою художника путівник «Вінниця. Топ-10», який завдяки Подільському тур-центру увійде у подарункові комплекти для номінантів "Мотивація успіху", створені Видавництвом-друкарнею «Твори» на основі художніх робіт А.Гайструка.

Запрошуємо  вінничан на церемонію вручення Премії в галузі культури для дітей та молоді «Я ЛЮБЛЮ СВОЄ МІСТО. ТОП-10». Ваша присутність стане вагомою підтримкою даного заходу та її учасників. Чекаємо вас 07 вересня 2018 р. о 16:00  за адресою: вул. Архітектора Артинова, 12-а, Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик».



Переглядів: 3334
Поширень: 0

Останні новини