20% знижки на концерт "Скрябіна" - подарунок на День народження Вінниці!

Вінниця святкує свою 655-ту річницю. І продюсерський центр "Nekrasov" не оминув нагоди зробити з нагоди цієї святкової дати приємний подарунок для всіх вінничан і гостей нашого міста.

Лише один день, 8 вересня, діятиме 20% знижка на ювілейний концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження». Скористайтесь цією унікальною можливістю додати собі та своїм близьким святкового настрою, переходьте за посиланням: https://tinyurl.com/y8bb4g9g
та отримуйте омріяні квитки за меншою, ніж для всіх інших ціною. Але не баріться, акція діятиме 8 вересня, рівно добу - з 00:01 до 23:59.

Нагадаємо, ювілейний концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження» відбудеться 20 вересня, о 19.00, у Вінницькому «Будинку Офіцерів». Того дня пісні Кузьми лунатимуть у виконанні "Скрябіна" та кращих друзів його колективу.

Учасники ювілейного концерту:

гурт "Скрябін" - колектив-легенда, який свято береже пам'ять, традиції та музику Кузьми; Євген Галич - талановитий музикант, лідер популярного рок-гурту "O.Torvald"; Злата Огнєвіч - співачка, яка у 2013 році здобула для України почесне третє місце на "Євробаченні".

Приходь на концерт, ми чекаємо на тебе!

Квитки у продажу:

каса Вінницького «Будинку Офіцерів» (пл.Перемоги, 1) каса Вінницького облмуздрамтеатру ім.Садовського (вул.Театральна, 13) каса Вінницької обласної філармонії ім.Леонтовича (Хмельницьке шосе, 7) каса Вінницького Універмагу (пл. Гагаріна, 2) он-лайн сервіс concert.ua: https://tinyurl.com/y8bb4g9g

Безкоштовна доставка квиткiв по Вiнницi - 0432 69 2222, 097 05 22222.

Організатор - продюсерський центр "Nekrasov".

Медіа-партнер - MoeMisto.ua.

Партнер – ТЦ «Sky Park».

Приймає та пригощає - "Сказка".

#PC_NEKRASOV


Переглядів: 2921
Поширень: 0

Останні новини