Вінницьким ФОПам поновили виплати на дітей

У Вінниці відновлюється виплата допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, на період з 1 листопада по 31 грудня 2020 року. Про це повідомив департамент соціальної політики Вінницької міськради.

Допомога призначається на дітей віком до 10 років (включно) у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 1 січня 2020 року. Для дітей віком до 6-ти років – 1779 грн, для дітей віком від 6-ти до 10-ти років – 2218 грн.

«Зазначеним особам не потрібно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту з заявою, виплата допомоги буде здійснюватися на підставі раніше поданих документів. Фізичні особи-підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до І та ІІ другої групи платників єдиного податку та раніше не отримували допомогу, мають право звернутися до 15 грудня 2020 року за призначенням допомоги на дітей віком до 10 років із заявою та необхідними документами», – пояснила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.



Переглядів: 2173
Поширень: 0

Останні новини