В рамках благодійного руху вінничани зібрали продукти харчування, теплий одяг, дезенфікуючі засоби

Департамент соціальної політики та Територіальний центр соціального обслуговування Вінниці долучилися до всесвітнього благодійного руху #Щедрий вівторок. Вони зібрали продукти харчування, теплий одяг, дезенфікуючі засоби та інші необідні речі та передали їх громадській організації «Полум’я надії».

Усі, хто бажає долучитися до естафети добра та допомогти малозахищеним верствам населення, можуть звертатися до волонтерів громадської організації «Полум’я надії» за контактним тел.: 073 421 92 09.

«Колектив департаменту соціальної політики міської ради ініціював проведення естафети добра, яка має на меті збір продуктів харчування, теплого одягу, а також засобів індивідуального захисту та дезінфекторів, які є дуже необхідними в рамках заходів із протидії пандемії Covid-2019. Усі зібрані речі ми передали громадській організації «Полум’я надії», яка спрямовані їх тим категоріям населення, які найбільше їх потребують, а саме: сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в міському центрі соціальних служб, кризовим сім’ям, а також безпритульним особам», - зазначила директорка департаменту соціальної політики міськради Валентина Войткова.



Переглядів: 1914
Поширень: 0

Останні новини