Як заробити 8 тисяч на місяць на рекламі на своєму авто?

Реклама на авто - одна з найпопулярніших форм подання інформації та рекламного контенту. Мобільність рекламованого контенту - неоціненна форма планування кампанії або можливість виходу на нові ринки або потенційних споживачів.

Виконане нашою компанією брендування авто є ефективним способом для розвитку бізнесу і залучення нових клієнтів і звичайно спонукання до покупки товарів або послуг. Для успішної реалізації реклами на авто рекомендуємо звернутися до професіоналів:

https://artprom.com.ua/brenduvannya-transportu/

Однак, щоб брендування транспорту принесло очікуваний ефект, реклама на авто повинна містити цікавий логотип, ефектний і привабливий графічний дизайн. Розмір шрифту і розбірливість також важливі. Окремі елементи повинні бути унікальними і створювати гармонійне ціле як за змістом, так і візуально.

Реклама на авто ціна, яку ви заплатите один раз, дозволить постійно просувати рекламний текст, не несучи додаткових витрат. Оформлена таким способом машина буде щодня пересуватися по місту, і таким чином постійно переглядатися перехожими і водіями, які можуть прочитати повідомлення.

РЕКЛАМА НА МАШИНІ ЯК ФОРМА ДОДАТКОВОГО ДОХОДУ

У вас є машина, і вам цікаво, чи не могли б ви на ній заробити додаткові гроші? А може, ви просто хочете компенсувати деякі витрати, які вона породжує? Ви коли-небудь замислювалися про те, що таке реклама на авто за гроші. Якщо ви зацікавлені зробити свій автомобіль рекламним простором, прочитайте зміст нашої статті, може бути для вас це буде джерелом цінної інформації.

Автомобіль - це генератор нескінченних витрат. Витрати на обслуговування щороку зростають, саме тому багато людей шукають шляхи їх ефективного зменшення. Якщо вам цікава реклама на авто київ за гроші, то ви можете заявити про себе реєструючись на відповідних сайтах, вказавши інформацію про авто: марка, модель, рік випуску, приблизний щоденний пробіг, а також перерахуйте райони де перебуваєте і паркуєтесь. Потрібно надати свіжі фото машини. Дані повинні бути достовірними, адже за ними рекламодавець буде робити свій вибір.

Авто реклама здається дуже цікавим варіантом, оскільки вона може не тільки рекламувати ваш продукт або послугу але і додавати до вашого гаманця кілька тисяч гривень на рік.

Наприклад компанія Bolt яка тривалий час замовляє у нас виготовлення і обклеювання машин їх зображенням, пропонує таксистам брати участь в програмі брендування. Суть якої полягає в тому, щоб власник транспортного засобу дав згоду на оформлення авто фірмовою рекламою і дотримуючись правил і умов прописаних в договорі мав можливість заробітку. Сума доходу від такої співпраці коливається і залежить від кількості поїздок, міста в якому ви хотіли б працювати і розміру розміщеного лого. Наприклад, якщо здійснити 600 поїздок на місяць на авто з великим лого - отримаєте 8000 грн. Детальніше про бонуси за згоду розмістити логотип на авто ви можете дізнатися тут

Звертайтеся до професіоналів в області реклами - РК "Артпром", які надають гарантію якості на розміщення вироби і мають власне виробництво, тому ціни на брендування більш ніж доступні.

Реклама на машину може бути дуже різноманітною. Оголошення на транспортному засобі найчастіше мають форму наклейок або виробів з самоклеючої плівки. Їх вибір, як правило, залежить від площі транспортного засобу, на якому планується реклама.

Приклади реклами на авто Bolt від Артпром

УМОВИ ДЛЯ ЗАРОБІТКУ НА РЕКЛАМІ

Багато компаній пропонують розмістити реклама на авто за гроші київ, проте мають свої вимоги до водіїв. Перш за все, бажаючий налагодити таку співпрацю з компанією, повинен бути власником автомобіля, який буде покритий рекламою. Більш того, він повинен мати дійсне водійське посвідчення і бути бездоганним водієм, тобто той, хто їздить без аварії, не вживає алкоголь під час водіння і не має зафіксованих порушень.

Щоб заробити на своєму auto гроші - зовнішній вигляд авто дуже важливий, особливо зовні, оскільки цю рекламу повинно бути добре видно. Іншим важливим питанням є кількість кілометрів, які водій може проїхати протягом дня, оскільки від цього залежить охоплення цільової аудиторії.

Брендування авто Львів це вигідно. Поклейка реклами на авто забезпечить щомісячний заробіток, розмір якого може коливатися - від декількох сотень до декількох тисяч гривень. Розмістивши великі формати оголошень на авто гроші можна отримати чималі.

Щомісячний дохід від брендування автомобілів буде залежати від розміру і способу реклами, обсягу охоплення і тривалості часу, на який ви погоджуєтеся їздити в такому обклеєному транспортному засобі. Детальніше про брендування автомобілів Львів ви зможете ознайомитися тут.

Заробляйте додаткові гроші за допомогою розміщеної реклами на вашому авто, а команда РК "Артпром" якісно і швидко розробить рекламне зображення і розмістить його!


Теги: реклама

Переглядів: 10525
Поширень: 27

Останні новини