Мер Моргунов: За останніх чотири роки ми у місті змогли відкрити три нових заводи


Вінниця підписала угоду про співробітництво та координацію діяльності між Українським національним комітетом Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) та Вінницькою міською радою.  

Стартова угода про співпрацю була підписана 5 років тому, коли міським головою був Володимир Гройсман. Наразі в сучасних умовах напрямки партнерства потребують нової деталізації, окрім того організація розглядає Вінницю як економічно сильного партнера.

«Я вважаю гарним здобутком, що за останніх чотири роки ми у місті змогли відкрити три нових заводи. З точки зору динаміки для міста - це досить непоганий результат роботи по залучення інвестицій: як вітчизняних, так і закордонних.  Також ми очікуємо будівництво заводу групи компанії HEАD - це обладнання для зимових видів спорту.  Ми зацікавлені в тому, щоб розвивалося підприємництво і виробництво. Я хочу, щоб наша подальша співпраця не зупинилася виключно в рамках міста, а навпаки – поширилась на весь регіон. На сьогоднішній день фактично завершився процес децентралізації. У Вінницькому регіоні  – 64 територіальні громади, кожна з них має відповідний потенціал і кожна із них має відповідний запит. Адже кожен зацікавлений у створені додаткових робочих місць, залучати додаткові інвестиції. І це не просто. Думаю, що ми можемо досягати відповідних результатів в частині сільського господарства, екології, відновлювальної енергетики», - зауважив міський голова Сергій Моргунов.


Теги: Вінниця

Переглядів: 3118
Поширень: 1

Останні новини