Розклад Новорічних свят у Вінниці

Через пандемію цього року вінничани залишились без головної ялинки міста. 

Проте на майдані Незалежності та площі Ліверпуль, будуть створені казкові локації з відомими мультиплікаційними героями. У свявечір – 6го січня на Європейській площі буде облаштовано етнолокацію «Різдвяний дідух». 
Також з 18 грудня по 14 січня відбудеться Новорічно-різдвяний марафон заходів в соціальних мережах та на вебресурсах закладів культури міста.

 «Цього року, сподіваємось, всі з розумінням поставляться до ситуації, коли ми змушені тимчасово відмовитися від святкувань на вулиці та проведення масштабного новорічного марафону «open air». Адже нові умови вимагають від кожного з нас максимальної відповідальності та свідомості. Але святкування, подарунки та новорічний настрій ніхто не відміняв! Тому ми підготували для вінничан візуальні проєкти, що стануть справжнім подарунком для дітей та малечі, додадуть святковий настрій для усієї сім'ї», – розповів директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.


На Вінничан чекає новорічно-різдвяний марафон заходів в соціальних мережах та на вебресурсах закладів культури міста. Саме на Культурному порталі міста «VinCultureCode»  можна знайти всю інформацію про заходи та події, які будуть відбуватися в рамках новорічно-різдвяного циклу свят.


Теги: Новий рік

Переглядів: 2707
Поширень: 2

Останні новини