Новорічної ярмарки у Вінниці не буде

Відповідь на петицію опублікували сьогодні, 17 грудня. У ній нагадали, що з метою запобігання занесенню і поширенню у Вінниці COVID-19 та на виконання постанови Кабінету Міністрів України, виконавчі органи міської ради прийняли рішення про скасування святкових заходів новорічно-різдвяного циклу та переведення їх в онлайн-формат. Про це повідомляє сайт Vezha.

Окрім цього, враховуючи карантинні обмеження, запроваджені Урядом, що діятимуть з 19 грудня 2020 року по всій території України, та на виконання п.п.7 п.3 постанови Кабінету Міністрів України, в період з 8 січня до 25 січня 2021 р. на території України забороняється проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів (крім організації гірськолижного дозвілля (без роботи закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв), новорічних та різдвяних свят ялинки (без концертів та ярмарків, у тому числі продуктових) тощо.

Зважаючи на всі вимоги та обмеження, виконавчі органи міської ради не погодили проведення Новорічно-Різдвяного ярмарку на Європейській площі.



Переглядів: 3121
Поширень: 0

Останні новини