Розклад різдвяних заходів онлайн

На наступному тижні новорічно-різдвяних свят на вінничан чекає чимало онлайн-заходів. Серед них – онлайн-проєкт «Фольклорні посиденьки», мистецький марафон «Подільська коляда», різноманітні майстер-класи, концертна програма тощо.

У місті тривають новорічно-різдвяні заходи. У зв'язку з коронавірусом, вони проходять у онлайн-форматі на культурному порталі міста «VinCultureCode» https://www.facebook.com/VinCultureCode та на вебресурсах закладів культури. Долучитись до них можуть всі бажаючі.

7 січня о 14:00 розпочнеться онлайн презентація конкурсу з виготовлення різдвяної зірки «Зимова феєрія». З 7 по 9 січня о 16:00 проходитиме онлайн-проєкт «Фольклорні посиденьки «Колядують зорі на Різдво Христове» від учасників хорових колективів Міського палацу мистецтв.

7-14 січня о 18:00 проходитиме мистецький онлайн-марафон «Подільська коляда» від фольклорних гуртів Вінницької міської територіальної громади (ВМТГ).

А 8 січня о 16:00 вінничан запрошують на майстер-клас «Витинанка-фіранка», який відбудеться онлайн 9 січня о 16:00 і на якому можна буде переглянути виставку творчих робіт учнів мистецьких шкіл «Різдвяні зорі».

10 січня о 16:00 пройде онлайн майстер-клас з виготовлення вітальної листівки «Північне вітання». На майстер-клас «Підвіска «Ялинкове диво» запрошують всіх бажаючих о 16:00.

14 січня о 16:00 пройде онлайн концертна програма «Прийшов Січень-Новорічень» від вихованців зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія».


Теги: Культура

Переглядів: 3645
Поширень: 2

Останні новини